Παιδικά Tablets

MLS iQTab Kido+
MLS iQ Tab Kido+

Το MLS iQTab® kido+ είναι κατάλληλο για όλες τις ηλικίες του δημοτικού και ήρθε για να κερδίσει τις εντυπώσεις με τον υπέροχο σχεδιασμό του σε ροζ και μπλε χρώμα. Μέσα από παραμύθια, ακόμη πιο εμπλουτισμένα εκπαιδευτικά παιχνίδια και εφαρμογές (βασισμένα στην ύλη του Υπουργείου Παιδείας), το MLS iQTab® kido+ διασκεδάζει και συγχρόνως διδάσκει στους μικρούς μας φίλους να κάνουν αριθμητικές πράξεις, να γράψουν τις πρώτες τους λέξεις, να παίξουν με τα χρώματα και τις εικόνες. Επιπλέον μέσα από ευφάνταστα βίντεο μαθαίνουν αγγλικά εύκολα, γρήγορα και ξέγνοιαστα!

Σχεδιασμένο με στόχο να παρέχει ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον, προσφέρει απόλυτο έλεγχο στο γονιό για να προεπιλέγει σε ποιές εφαρμογές θα έχει πρόσβαση το παιδί, πόση ώρα θα παίξει, εάν θα έχει πρόσβαση στο ίντερνετ και να μπορεί να δημιουργεί διαφορετικά προφίλ για το κάθε παιδί.

Διαθέτει οθόνη αφής 7” LCD IPS τεχνολογίας multi touch, 2 εξαιρετικές κάμερες (2MP μπροστά και 3MP πίσω) για αξέχαστες φωτογραφίες και βιντεοκλήσεις, Full HD ποιότητα στην αναπαραγωγή βίντεο, ισχυρό τετραπύρηνο (QuadCore) επεξεργαστή για γρήγορες ταχύτητες, 8 GB μνήμη αποθήκευσης με δυνατότητα επέκτασης έως 32GB, ενώ είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό σε πτώσεις και χτυπήματα!

το MLS iQTab® kido+ είναι ένα υπέροχο, παιχνιδιάρικο tablet που εκπαιδεύει διασκεδαστικά μέσα από ένα πλήθος ευφάνταστων εφαρμογών όπως:

-       Κρεμάλα & Ορθογραφία λέξεων με λεξιλόγιο από τα σχολικά βιβλία του Δημοτικού.

-       Ερωτήσεις γνώσεων για εμπέδωση των μαθημάτων της Ιστορίας, της Μελέτης Περιβάλλοντος και της Φυσικής.

-       Παιχνίδια με αριθμούς, πράξεις & προπαίδεια για παιδιά όλων των ηλικιών.

-       Σχήματα, χρώματα και άλλα παιχνίδια για παιδιά νηπιαγωγείου.

-       Πρόγραμμα Learn English Kids.

-       Εφαρμογή «Τουρτοπόλεμος» για ατέλειωτο παιχνίδι.

-       Υπέροχα βιβλία για κάθε ώρα και ηλικία: γυρνάω τις σελίδες, βλέπω εικόνες, ακούω την αφήγηση και διαβάζω τις λέξεις.

-       Zingyland: η βραβευμένη ως η Καλύτερη Οικογενειακή Εφαρμογή, με βιβλία παιχνίδια και πολλές ακόμα δυνατότητες για όλη την οικογένεια!

Ακόμα το MLS iQTab® kido+ διαθέτει την μοναδική ψηφιακή βοηθό MAIC που της μιλάς και καταλαβαίνει, μεταφράζει, ψάχνει, γράφει, βρίσκει... για εσένα!

Other Services

Γονικός Έλεγχος

“Τι βλέπει το παιδί στην τηλεόραση;” Αυτό δεν θα σας απασχολήσει ποτέ ξανά!

[currenαδαςδαδt-page:title]

ασδασδδσαασ

MLS iQ Tab Kido+

Τα ειδικά σχεδιασμένα για παιδιά tablets είναι ένας ευχάριστος και ασφαλής τρόπος να μυηθούν οι μικροί μας φίλοι στον κόσμο της τεχνολογίας, με εκπαιδευτικές εφαρμογές σε ένα περιβάλλον πλήρως ελεγ

MLS iQ Tab Kido+

Το ελληνικό παιδικό tablet MLS iQTab Kido θα το αγαπήσετε τόσο εσείς για την ασφάλεια που σας παρέχει όσο και το παιδί σας, για τις δυνατότητες που του προσφέρει!