Προστασία Υπολογιστή Ρυθμίσεις ασφαλείας των Windows
05/06/2015 - 11:37
Ιδού πως μπορούμε να μεγιστοποιήσουμε την ασφάλεια του υπολογιστή του παιδιού μας, αξιοποιώντας εργαλεία τα οποία ήδη εμπεριέχονται στα Windows.
Το καλύτερο antivirus για προστασία υπολογιστή Εγκαθιστώντας και χρησιμοποιώντας για πρώτη φορά ένα Anti-Virus
05/06/2015 - 11:21
Οι λύσεις Anti-Virus θεωρούνται εκ των ων ουκ άνευ για την προστασία των ηλεκτρονικών συσκευών που συνδέονται στο Διαδίκτυο. Ας γνωρίσουμε, λοιπόν, το F-Secure, μια λύση που εμπιστεύεται και ο ΟΤΕ.
Εφαρμογές android για παιδιά και γονικός έλεγχος Περιορισμός λήψης Android εφαρμογών
04/06/2015 - 13:49
H ανεξέλεγκτη χρήση διάφορων εφαρμογών από τα παιδιά μπορεί να οδηγήσει σε μια σειρά από προβλήματα, όπως ακατάλληλο περιεχόμενο ή και κατασπατάληση χρημάτων. Γι' αυτό ας έχουμε το νου μας.
Ασφάλεια στο διαδίκτυο για παιδιά δημοτικού Κρατώντας ασφαλή τα παιδιά online
04/06/2015 - 13:18
Τα παιδιά είναι ενθουσιώδεις χρήστες της τεχνολογίας, οπότε αποτελεί πρόκληση η δυνατότητα "χαλιναγώγησης" του ενθουσιασμού και η επίτευξη της θεμιτής χρήσης του Internet και της online συμπεριφοράς τους γενικότερα. Για τον σκοπό αυτό, υπάρχουν κάποιες βασικές συμβουλές ασφαλείας που μπορεί να επιτύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα, δίχως να τραυματίσουν τη σχέση με το παιδί μας.
Facebook κίνδυνοι Facebook και εφαρμογές: Πάνω απ’ όλα η ασφάλεια
04/06/2015 - 12:50
Σε περίπτωση που έχουμε παρατηρήσει κάτι περίεργο στο λογαριασμό μας στο Facebook, πιθανόν να φταίνε οι εφαρμογές που τον έχουν κατακλύσει, οι οποίες αντλούν στοιχεία από αυτόν. Το θετικό είνα πως μπορούμε να απαλλάξουμε το λογαριασμό μας ή το λογαριασμό των παιδιών μας από ενοχλητικές εφαρμογές, με μερικά απλά βήματα.