Εταιρικό προφίλ

Με την πεποίθηση ότι μαζί με τη γνώση και την πρόοδο έρχεται και η ευθύνη για την ασφαλή χρήση της τεχνολογίας, η COSMOTE υλοποιεί σειρά δράσεών για την ενημέρωση του κοινού σχετικά με θέματα που αφορούν στην ασφαλή χρήση των νέων τεχνολογιών από παιδιά.

Στο πλαίσιο αυτό, η COSMOTE:

 

 

Το νέο ολοκληρωμένο πρόγραμμα «Παιδί και Ασφάλεια στην Τεχνολογία», έρχεται να προστεθεί στις υπάρχουσες δράσεις της COSMOTE με στόχο να ενημερώσει, να εκπαιδεύσει και να δώσει χρήσιμες συμβουλές στους γονείς, προτείνοντας καινοτόμες λύσεις με προϊόντα και υπηρεσίες που έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά για παιδιά.

 

Με το μήνυμα «Επειδή τα παιδιά δεν είναι μεγάλοι για να γνωρίζουν και να προστατεύονται μόνοι τους από τους κινδύνους», μέσα από το νέο αυτό πρόγραμμα αλλά και το site www.safekids.gr, οι γονείς μπορούν να ενημερωθούν για τον κόσμο του διαδικτύου, των social media, των games, των εφαρμογών και πολλών ακόμη θεμάτων που αφορούν στις νέες τεχνολογίες. Μπορούν, επίσης, να μάθουν πώς μπορεί η τεχνολογία να γίνει πιο χρηστική και πιο ασφαλής με εξειδικευμένα προϊόντα και υπηρεσίες.