Σχετικά με εμάς

Ο ΟΤΕ είναι ο μεγαλύτερος τηλεπικοινωνιακός πάροχος στην Ελλάδα και μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στο Χρηματιστήριο Αθηνών, σύμφωνα με την κεφαλαιοποίηση. Μαζί με τις θυγατρικές του αποτελεί έναν από τους κορυφαίους τηλεπικοινωνιακούς ομίλους στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Ο Όμιλος ΟΤΕ προσφέρει το σύνολο των τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών, από σταθερή, κινητή τηλεφωνία, ευρυζωνικές υπηρεσίες και υπηρεσίες τηλεόρασης, μέχρι επικοινωνία δεδομένων υψηλών ταχυτήτων και υπηρεσίες μισθωμένων γραμμών. Παράλληλα, δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και στους τομείς των ακινήτων και της εκπαίδευσης.

 

Η COSMOTE, μέλος του Ομίλου ΟΤΕ, κατέχει την πρώτη θέση στην ελληνική αγορά κινητής τηλεφωνίας και έχει δυναμική παρουσία, μέσω θυγατρικών εταιρειών, στην Αλβανία και τη Ρουμανία. Βασισμένη στο υπερσύγχρονο τηλεπικοινωνιακό της δίκτυο, που αποτελεί διαχρονικό ανταγωνιστικό της πλεονέκτημα, η COSMOTE προσφέρει ένα ευρύ φάσμα ολοκληρωμένων λύσεων κινητής επικοινωνίας.

 

Όραμα του Ομίλου είναι να προσφέρει ολοκληρωμένες τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου ώστε να αποτελεί την πρώτη επιλογή των πελατών στην Ελλάδα και τη Ν.Α. Ευρώπη.

 

Περισσότερες πληροφορίες: www.ote.gr   και www.cosmote.gr