Παιδί και τεχνολογία Παιδί & Ασφάλεια στην Τεχνολογία
10/06/2015 - 16:35
Επειδή τα παιδιά δεν είναι μεγάλοι για να προστατεύονται μόνα τους από τους κινδύνους...
Tablet για παιδιά: Κρίτηρια επιλογής Αγοράζοντας το πρώτο tablet για το παιδί μας
05/06/2015 - 13:46
Επειδή τα tablets έχουν πλέον το ρόλο του απαραίτητου οικογενειακού gadget, θα ήταν χρήσιμο να γνωρίζουμε με ποια κριτήρια θα πρέπει να επιλέξουμε το πρώτο tablet για τα παιδιά μας.
Τι είναι το twitter και πώς λειτουργεί Twitter: "Τιτίβισέ" το... με στυλ!
04/06/2015 - 15:54
Το Twitter δημιουργήθηκε με στόχο την εύκολη δημοσίευση μηνυμάτων, χωρίς την ανάγκη ύπαρξης υπολογιστή, ενώ πλέον είναι το μεγαλύτερο και δημοφιλέστερο social media στον πλανήτη (μετά το Facebook), αριθμώντας πάνω από 300 εκατομμύρια ενεργά μέλη. Μιας και είναι πολύ πιθανό να βρεθούμε και εμείς στο Twitter, καλό είναι να γνωρίζουμε κάποια βασικά σημεία λειτουργίας του.
Τι είναι το Facebook και πώς λειτουργεί Facebook: Όσα πρέπει να γνωρίζετε προτού ξεκινήσετε
04/06/2015 - 15:42
Το Facebook θα μπορούσε να είναι "ένα Internet" από μόνο του, αφού "ευθύνεται" περίπου για το 1/3 των εμφανιζόμενων σελίδων στο Internet, όποτε εύκολα μπορούμε να αντιληφθούμε το μέγεθος και τη σημασία αυτού του social media που έχει αλλάξει δραματικά τη ζωή αλλά και την εργασία μας. Ας δούμε, λοιπόν, κάποια βασικά στοιχεία για τη λειτουργία του...
Video games για παιδιά Δείτε τα video games με άλλη ματιά
04/06/2015 - 13:52
H βιομηχανία των video παιχνιδιών μεγαλώνει συνεχώς και έχοντας πλέον ως μέσο διάδοσης τις κονσόλες, τα PCs, και εσχάτως τα tablets και τα smartphones, έχει καταφέρει να ξεπεράσει σε μέγεθος την παγκόσμια μουσική και κινηματογραφική βιομηχανία συνδυαστικά. Μιας και αποτελούν πλέον καθημερινή ενασχόληση, ήρθε η ώρα να τα εξετάσουμε αντικειμενικά, χωρίς φοβίες και υπερβολές.